Retourbeleid

Artikel 8. Retourzending - (uit de algemene voorwaarden)
8.1
Voor al uw aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf de datum van ontvangst van de goederen. In deze periode kunt u de goederen zonder opgaaf van reden annuleren en retour zenden. Voor de retour zending te voltooien heeft u nogmaals 14dagen. Let op, dit geldt alleen voor ongebruikte en onbeschadigde goederen met origineel label in de originele verpakking.
8.2
Indien u een zending retourneert, dan kunt u het pakket terugsturen naar https://www.pilotenbrillen.nl/, Kruisstraat 44, 5612 CJ, Eindhoven. Wij verzoeken u het pakket voldoende te frankeren. Indien wij een ongefrankeerde retourzending van u ontvangen, zullen wij onze kosten als gevolg daarvan bij u in rekening brengen. Indien mogelijk, houden wij dit bedrag in op een aan u te retourneren geldbedrag.
8.3
https://www.pilotenbrillen.nl/ zal binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending reeds gedane betalingen voor de retour gezonden goederen terug betalen.

Artikel 9. Onjuiste levering
9.1
U bent verplicht de geleverde goederen bij ontvangst te inspecteren. Indien de geleverde goederen niet conform de overeenkomst zijn (verkeerd of te weinig geleverd, en/of met een fout c.q beschadiging), dient u dit onmiddellijk na aflevering van de goederen schriftelijk, bij voorkeur via email, te melden bij de klantenservice van Pilotenbrillen.nl. Beschadiging: Wij kunnen u vragen de producten op kosten van Pilotenbrillen.nl terug te sturen voor inspectie om op deze manier een goed oordeel te kunnen veilen over de beschadigde levering. Na ontvangst en inspectie zal er overgegaan worden gegaan tot een nieuwe levering. Bij een onjuiste levering zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor verdere gepaste afwikkeling.